Rebrendiranje za Baćulov dvor

baculov-dvor-rebrendiranje

Rebrendiranje za Baćulov dvor

Obiteljski nadimak Baćulov poznat je u Primoštenu ali i dalje po svom seoskom gospodarstvu u zaseoku Drage.  Na istom mjestu, u renoviranoj kamenoj kući, konobi i dvoru u zaleđu Promoštena, od osamdesetih godina prošlog stoljeća, ugošćavaju turiste nudeći im domaću hranu i piće, koju uzgajaju i spravljaju u svom vrtu, maslinicima, vinogradima i konobi. Poznati po svom gostoprimstvu i čuvanju tradicije, Baćulovi su se odlučili posao koji okuplja čitavu obitelj, modernizirati.

moderna-web-stranica

Primijetili su, naime, kako ih većina gostiju pronalazi preko interneta, pa su se odlučili za izradu nove web stranice. Cilj im je bio moderna web stranica, koja će zadržati dašak tradicije i temelja na kojima godinama grade i razvijaju svoj ugostiteljski posao.

baculov-dvor-rebrendiranje

Budući da je rebrendiranje zahtjevan i opsežan posao, uz web stranicu, trebali su im i novi tekstovi za web, internet oglašavanje, prilagođavanje vizualnog identiteta koji uključuje izradu logotipa, te ostalih promotivnih materijala kao što su jelovnik i etikete za njihove proizvode i suvenire, te nove fotografije ambijenta dvora kojega su nedavno renovirali i naravno fotografije hrane, te suvenira.

baculov-dvor-jelovnik

Vlasnici Baćulova dvora angažirali su nas za cjelokupan posao kojega smo odradili u suradnji s kolegama iz agencije Tempus media i Design vision, dok je fotografije izradila Marija Laća.

Bio nam je užitak raditi na ovom projektu koji priča uspješnu, lokalnu turističko-ugostiteljsku priču koja traje skoro 40 godina. Veselili smo se suradnji s klijentima koji su nas izabrali za ovaj posao i suradnji s kolegama s kojima smo radili kroz naš partnerski program pokrenut ove godine.

Nastavljamo i dalje surađivati budući da su Baćulovi puni novih ideja i načina na koje će obogatiti svoju ponudu.

I pred vama je posao rebrendiranja? Bit će nam zadovoljstvo i izazov, surađivati s vama!

Javite nam se bez obaveza.