Usluge

[4 u 1]
drustvene-mreze-dkabinet

Vođenje društvenih mreža

Nemate vremena niti znanja baviti se vođenjem poslovnih stranica na Facebooku, Instagramu ili LinkedInu, te vam je potrebna pomoć?

Obratite se nama i saznajte zašto ne biste smjeli više zabušavati.

Javite se već danas!

Saznajte više
oglasavanje-dkabinet

Online kampanje

Ljubomorni ste na konkurenciju koja iskače iz paštete i pred nosom vam otima kvalitetne klijente? Očito, bolje od vas znaju kako se promovirati na digitalnim kanalima. No nemojte odmah očajavati jer postoji lijek vašim izazovima.

Kontaktirajte nas i saznajte više.

Saznajte više
pisanje-tekstova-dkabinet

Tekstovi za web

Znate koje točno informacije biste rado prenijeli kupcima na vašoj web stranici, koje biste teme obradili u blogovima i newsletterima. Međutim, ne znate kako napisati tekstove koji će biti jednostavni i zabavni?

Prepustite se u ruke naših majstora od pera.

Saznajte više
dizajn

Brendiranje

Znate li da je za stjecanje prvog dojma dovoljno samo 7 sekundi? Klijent će o vama dobiti dojam nakon prvog rukovanja i uručivanja posjetnice te čim čuje ime vašeg brenda. Jasno, vaš slogan ali i svi promotivni materijali trebaju biti ni manje, ni više, već odlični.

Nazovite nas i zatražite ponudu!

Saznajte više

Posvećenost klijentima

Bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se bavite, uvijek će se oni kojima nudite svoje usluge/proizvode, pitati po čemu ste vi to posebni i drugačiji od drugih? Što im to vi nudite a drugi ne? Što kod vas mogu dobiti a kod drugih samo o tome sanjati?


Mi na to odgovaramo sa samo dvije riječi – posvećenost klijentima. To je ono što je posebno u d.KABINET-u. Budući da nismo kompanija sa mnogo klijenata i zaposlenika, jer nam nije želja to biti, naš moto je potpuno se posvetiti klijentu i njegovim zahtjevima, biti brzi i na raspolaganju za sva pitanja, zahtjeve, ideje.

Zbog toga za nas naši klijenti nisu spisak imena ili lista, već VIP klijenti. Osobe sa imenom i prezimenom, koje traže usluge i imaju mnogo pitanja. Nema razloga da se kod nas, ne bi osjećali VIP (very important).

Saznajte više

Vrhunska podrška

20 godina iskustva