Usluge

[4 u 1]
drustvene-mreze-dkabinet

Vođenje društvenih mreža

Nemate vremena niti znanja baviti se vođenjem poslovnih stranica na Facebooku, Instagramu ili LinkedInu, te vam je potrebna pomoć?

Obratite se nama i saznajte zašto ne biste smjeli više zabušavati.

Javite se već danas!

Saznajte više
oglasavanje-dkabinet

Online kampanje

Ljubomorni ste na konkurenciju koja iskače iz paštete i pred nosom vam otima kvalitetne klijente?

Očito, bolje od vas znaju kako se promovirati na digitalnim kanalima. No nemojte odmah očajavati jer postoji lijek vašim izazovima.

Kontaktirajte nas i saznajte više.

Saznajte više
pisanje-tekstova-dkabinet

Tekstovi za web

Znate koje točno informacije biste rado prenijeli kupcima na vašoj web stranici, koje biste teme obradili u blogovima i newsletterima.

Međutim, ne znate kako napisati tekstove koji će biti jednostavni i zabavni?

Prepustite se u ruke naših majstora od pera.

Saznajte više
dizajn

Izrada vizuala

Znate li da je za stjecanje prvog dojma dovoljno samo 7 sekundi? Klijent o vama dobiva dojam već nakon prvog rukovanja i uručivanja posjetnice.

Jasno, vaši tiskani promotivni materijali trebaju biti ni manje, ni više, već odlični.

Nazovite nas!

Saznajte više

Posvećenost klijentima

Bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se bavite, uvijek će se oni kojima nudite svoje usluge/proizvode, pitati po čemu ste vi to posebni i drugačiji od drugih? Što im to vi nudite a drugi ne? Što kod vas mogu dobiti a kod drugih samo o tome sanjati?


Mi na to odgovaramo sa samo dvije riječi – posvećenost klijentima. To je ono što je posebno u d.KABINET-u. Budući da nismo kompanija sa mnogo klijenata i zaposlenika, jer nam nije želja to biti, naš moto je potpuno se posvetiti klijentu i njegovim zahtjevima, biti brzi i na raspolaganju za sva pitanja, zahtjeve, ideje.

Zbog toga za nas naši klijenti nisu spisak imena ili lista, već VIP klijenti. Osobe sa imenom i prezimenom, koje traže usluge i imaju mnogo pitanja. Nema razloga da se kod nas, ne bi osjećali VIP (very importanat).

Saznajte više

Vrhunska podrška

20 godina iskustva