Partnerski program

Postanimo partneri!

„Mnogi znaju mnogo, a nitko ne zna sve!“

Sigurno ste čuli ovu poznatu latinsku poslovicu koja nam je pala na pamet u trenutku kad smo se odlučili pokrenuti naš Partnerski program.

Njezino značenje govori baš sve o važnosti poslovnih suradnji za veće zadovoljstvo klijenata.

Jer, nismo svi jednako dobri u svim poslovima.

Želite li se povezati s nama kako bismo zajedno radili na projektima nakon čije realizacije će vaši klijenti biti još zadovoljniji a usluge koje su naručili obavljene profesionalno i u roku, postanite naš partner.

 

Kome je namijenjen Partnerski program?

 • Izrađujete li web stranice a treba vam usluga pisanja tekstova.
 • Grafički dizajn vaša je jedina djelatnost ali biste suradnika koji će se priključiti projektima kada treba osmisliti ime brenda, nazive proizvoda, slogane.
 • Fotograf ste, profesionalac ili freelancer i možete se pohvaliti nizom zapaženih projekata ali biste proširili svoju mrežu klijenata.
 • Vodite poslovne stranice na društvenim mrežama ali vam treba netko za kreiranje i postavljenje oglasa na društvenim mrežama ali i Google Ads.
 • Vaš klijent treba promotivne članke u medijima, novu web stranicu ili rebranding, a vi ne stižete obaviti sav taj posao na vrijeme, ili nemate dovoljno iskustva.

Ovo su samo neki od primjera partnerskog programa koje je moguće ostvariti kod nas.

Naravno, imate li neke drugačije ideje i prijedloge, rado ćemo vas saslušati.

Kako ćemo postati partneri?

Dovoljno je da nam se javite e-mailom na: danijela@dkabinet.com i ukratko opišete koja vrsta suradnje vas zanima.

Odgovaramo brzo na poruke i sigurni smo kako ćemo se uspjeti dogovoriti i pronaći najbolje rješenje koje će biti na korist svima: vama, vašim klijentima i nama.

 

Obratite nam se s povjerenjem još danas!

Pošaljite mi poruku!

  Razumijem da će se moji osobni podaci koristiti isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više informacija potražite u našim Pravilima privatnosti.

  Date

  27.04.2021

  Category

  Usluge