Pisanje tekstova za blog tvrtke Ramiro

ramiro-pisanje-tekstova-za-blog

Pisanje tekstova za blog tvrtke Ramiro

Tvrtka Ramiro postoji preko 20 godina, a njihovi konzultanti pomažu poduzećima u osmišljavanju najbolje strategije poslovanja, postavljanju učinkovitih poslovnih procesa, razvijanju angažiranih i zadovoljnih ljudi te postizanju željenog uspjeha.

Razvoj organizacije, razvoj zaposlenika i upravljanje ljudskim potencijalima njihove su primarne usluge. Kako kažu, njihov posao je „pomoći poduzećima i ljudima da ostvare poslovni uspjeh djelujući svrhovito, sa znanjem i entuzijazmom.“

ramiro-blog

d.KABINET su angažirali u trenutku kada su odlučili „osvježiti“ svoju web stranicu, a naš zadatak je bio pisati i ažurirati tekstove na njihovom blogu uz SEO smjernice.

Uvijek me zanima kako klijenti žele svoje usluge približiti ciljanoj publici. Suradnjom s vodećim ljudima iz tvrtke Ramiro, dobila sam priliku istražiti nove teme o razvoju poslovanja i ljudskih potencijala kao i iznimno zanimljive sugovornike.

Zbog toga sam ovom posu pristupila s velikom znatiželjom. 🙂

tekstovi-za-web-ramiro

Nakon početnog upoznavanja, razgovora o njihovim poslovnim ciljevima i idejama, kod pisanja tekstova za njihov web, dubinski sam istražila teme, ključne riječi i konkurenciju.

Vodeći računa o SEO optimizaciji potom sam pisala i stilizirala tekstove, a posebnu pažnju posvetila sam unutarnjim i vanjskim poveznicama u svim tekstovima.

Trebaju li i vama tekstovi za web stranice, javite se još danas!