2022. godina u d.KABINET-u

2022-dkabinet

2022. godina u d.KABINET-u

Pred kraj ljeta 2022. godine d.KABINET je proslavio svoj treći rođendan i uz stabilno poslovanje zakoračio u svoju četvrtu godinu postojanja. 2022. godina u d.KABINET-u je proletjela, što je odlično budući da je to znak kako sam bila zatrpana poslom. 🙂

Kako su poslovne prepreke i izazovi raznih vrsta od početka obilježili moje poslovanje, i na aktualnu situaciju, opterećenu inflacijom, gledam s oprezom ali i s vjerom u nove prilike.

U ovom tekstu ukratko se osvrćem na neke najvažnije točke u poslovanju tijekom protekle, 2022. godine.

Rebrandiranje i EU projekt

Najopsežniji posao u 2022. koji zapravo još traje i na kojemu sam surađivala s kolegama preko partnerskog programa, bio je rebrendiranje za Baćulov dvor. Pored njega, d.KABINET je u 2022. godini izabran kao najbolji ponuđač za promidžbu i vidljivost projekta financiranog EU sredstvima o kojemu ću više reći kada bude završen. To je inače drugi projekt financiran iz EU fondova na kojemu radim.

Turizam, ugostiteljstvo, stomatologija, konzultantske i prijevozničke tvrtke, moda i dizajn, djelatnosti su iz kojih su tijekom ove godine dolazili klijenti u d.KABINET.

Pisanje tekstova za nove web stranice, profesionalno vođenje stranica na društvenim mrežama i kreiranje oglasa, postavljanje i vođenje kampanja na Google Ads, te izrada promotivnih materijala i vizualnog identiteta, usluge su koje su bile najtraženije.

Ovo je bila uspješna godina i za sve moje klijente, osobito one iz grane turizma i ugostiteljstva koji su u turističkoj sezoni radili odlično.

Broj mojih stalnih klijenata se u ovoj godini povećao kao i broj novih suradnji koje su bile vezane uz jednokratne usluge. Zato na novu 2023. godinu gledam s optimizmom.

dkabinet-pisanje-clanaka-blog

Oko 40 članaka na blogu i eBook o brendiranju

Putokaz prema mojim uslugama za nove klijente bili su i ove godine edukativni tekstovi koje pišem na blogu. Skoro 40 tekstova sam napisala tijekom godine a da su bili relevantni, korisni i zanimljivi mojoj ciljanoj publici pokazuje statistika i dakako ROI.

Naslovi i teme koje su vas najviše zanimale u 2022. godini su: kako napisati marketinški plan, ATL, BTL i TTL marketing, koje društvene mreže izabrati za promociju, alati za odabir pobjednika nagradnih natječaja na društvenim mrežama…

Uz članke na blogu, kod mene je već tradicija i pisanje eBooka. Novi eBook u 2022. godini nosi naslov „Sve o brendiranju“. Pored toga i dalje sam redovna kolumnistica za portal Suvremena žena, a moji vjerni newsletter pretplatnici redovito u svoj e-sandučić primaju koristan sadržaj te periodične pogodnosti.

Na kraju ove kalendarske godine uz zahvalu svima s kojima sam surađivala, želim vam sretnu i još uspješniju novu 2023. godinu!

Danijela