eBook: 10 copywriting savjeta

ebook-copywriting-savjeti

eBook: 10 copywriting savjeta

Copywriting savjeti ono je po što čitatelji moje web stranice dolaze najčešće kad se upisuju u moju e-mail bazu. Ista tema zanima i one koji surfaju internetom u potrazi za savjetima oko pisanja i generalno content marketinga, pa onda slete na moj blog.

Očito želja za učenjem kako pisati sadržaj za web, postaje sve veća.

Kako ljeti pauziram pisanje bloga i newslettera, to vrijeme (obično izležavajući se na plaži), koristim za istraživanje tema koje interesira moje ciljano tržište. I onda, na temelju tog istraživanja u rujnu, uz rođendan d.KABINET-a, napišem novu eKnjigu.

Tako je bilo i ove godine.

Ovog ljeta sam istraživala najčešće greške koje ljudi čine pišući marketinški sadržaj kojega objavljuju online. Od svih grešaka koje su mi najviše bole oči, sastavila sam potom najnoviji eBook i naslovila ga “10 copywriting savjeta”.

Volim reći kako ništa nije sveto pismo. Tako nisu niti ovi moji copywriting savjeti koje ćete pročitati. Ali, ipak vjerujem da je svaki savjet koristan! A ovi iz mog eBooka su pri tom jednostavni i lako primjenjivi.

Smatram da je, prije svega, najvažnije da znate svoju ciljanu skupinu i načine na koje ćete prilagoditi svoje marketinške poruke upravo njoj. S obzirom da se sve stalno mijenja, i vi morate mijenjati, ili bar redovito refreshati, poruke koje im upućujete.

Uz to, učenje nikad ne prestaje pa tako niti ono koje se tiče pisanja marketinškog sadržaja. Kako kod vas, tako i kod mene.

eBook “10 copywriting savjeta” stići će vam besplatno, e-mailom kad se upišete na moj newsletter.

U e-mail bazu se upisujete na prvoj stranici weba.

Sretno s pisanjem! 🙂