Za brend Keepgoing napisali smo sav sadržaj za web stranicu

keepgoing-referenca

Za brend Keepgoing napisali smo sav sadržaj za web stranicu

Zaći duboko u temu i istražiti je detaljno, bio je naš prvi zadatak kod pisanja tekstova za web stranicu brenda Keepgoing.

Ono što je za klijente često problem kod predstavljana na tržištu, u d.KABINET-u je nova zagonetka koju treba riješiti.

Tako je bilo i s Keepgoing brendom za kojeg smo stvorili sav tekst na webu.

Svakom našem novom projektu pristupamo na način da najprije u razgovoru s klijetima (a to se često odvija i online), popišemo njihove poslovne ciljeve, želje i ideje, te definiramo ciljanu publiku.

Potom istražujemo temu što je najčešće najdulji period kod pisanja tekstova. Nakon što smo istražili temu, detaljno provjeravamo i konkurenciju. Nakon toga proučavamo buyer persone klijenta i odlučujemo se na ton glasa kojim ćemo pisati tj. obraćati se ciljanoj publici.

Kod pisanja sadržaja za web ključno je istraživanje ključnih riječi te SEO optimizacija, kojoj se maksimalno posvećujemo.

Kad krenemo na pisanja tekstova, u svakom koraku smo u kontaktu s klijentima koji prate proces nastajanja sadržaja. Ideje i sugestije, poredak rečenica, dodavanje ili kraćenje sadržaja, u ovom dijelu važno je da se složimo u svemu, jer se tako štedi vrijeme.

Pisanje sadržaja osobito volimo zato jer širimo i nadopunjujemo naše znanje te učimo zajedno s klijetima.

Keepgoing s adresom u Zagrebu ima zanimljivu priču. Nude profesionalnu podršku odnosno profesionalni i osobni coaching, psihosocijalno savjetovanje, brojne edukacije te savjetovanje kod selekcije zaposlenika.  

Želite li ostvariti svoj puni potencijal, svakako im se obratite.

Trebaju li vam tekstovi za web stranice, javite se nama.

Jedva čekamo novi izazov i zagonetku koju treba riješiti pišući slova, riječi i rečenice! 🙂