Preuzmite besplatno i uštedite vrijeme: eBook Kako napisati Content kalendar?

kako-napisati-content-kalendar

Preuzmite besplatno i uštedite vrijeme: eBook Kako napisati Content kalendar?

Kad vam ispunjavanje Content kalendara postane rutina, bit ćete pod manjim stresom i imat ćete više vremena za druge dijelove vaše marketinške strategije. Da ne spominjem kako će vam on pomoći da na mjesečnoj bazi analizirate i ocijenite sav posao koji ste radili.

Zamislite da više ne morate svakodnevno razbijati glavu o tome što objaviti danas na Facebooku, koju fotografiju odabrati za Instagram, kakav tekst napisati uz objavu na LinkedInu?

Da se ne morate mučiti tragajući za trendovskim temama koje bi privukle vaše pratitelje, na brzinu pisati blogove ili rubrike sa savjetima, paziti da svaka objava ima onaj specifičan glas vašeg brenda, ili mozgati je li danas baš pravo vrijeme za postaviti oglas?

Kad bolje razmislim, ja bez Content kalendara ne bih više mogla NI-KA-KO! 🙂

Zato sam i napisala lako čitljivu eKnjigu s uputama kako jednostavno naučiti pisati Content kalendar. Ona je nastavak na blog u kojem sam pisala o strategiji nastupa na društvenim mrežama.

Za sve vas koji ga još nemate, kalendar će biti lifesaver!

Vjerujte mi na riječ.

Knjigu preuzmite upisom u mail bazu na prvoj stranici weba.

U mailu dobrodošlice stići će vam knjiga a uz nju još neki vrijedni pokloni!

Naravno da mi se možete javiti i za suradnju i profesionalno vođenje vaših stranica na društvenim mrežama ako nemate vremena da sami njima upravljate.