Postavljanje i vođenje stranica na Facebooku i Instagramu za Ivanov Dental

ivanov-dental-drustvene-mreze

Postavljanje i vođenje stranica na Facebooku i Instagramu za Ivanov Dental

Bio je početak 2022. godine kada su broj d.KABINET-a „okrenuli“ iz Ordinacije dentalne i estetske medicine Ivanov Maja i Davor.

Od tada do danas uspješno surađujemo promovirajući njihove usluge na društvenim mrežama.  

Riječ je o ordinaciji koja se nalazi u centru Zadra i uspješno radi preko 20 godina. Zapravo je riječ o dvije ordinacije u jednoj u kojima ćete pronaći vrhunske medicinske stručnjake koji će voditi brigu o vašim zubima te zdravoj, lijepoj i njegovanoj koži.

Nude usluge dentalne i estetske medicine uz najviše standarde, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu te preparate medicinske kozmetike.

ivanov-dental-instagram

Trebali su stručnjake koji će približiti njihovoj ciljanoj publici usluge koje nude.

Bilo im je važno (i još uvijek jeste), da se njihove poruke ne izgube i ne budu slične, brojnim objavama konkurencije na društvenim mrežama.

Zato smo za njih najprije postavili poslovne stranice na Facebooku i Instagramu te napisali Strategiju nastupa za obje društvene mreže.

Ton kojim se obraćamo njihovoj ciljanoj publici i teme koje istražujemo i obrađujemo kreirajući sadržaj, iziskuje stalnu komunikaciju s klijentima pa smo tako i postavili našu suradnju.

Osim smišljanja i redovnog objavljivanja sadržaja na njihovim stranicama, po potrebi za njih postavljamo i vodimo sponzorirane kampanje na društvenim mrežama, te izrađujemo vizuale.  

Ako je i vama vođenje društvenih mreža suviše zahtjevan posao, kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu.

Veseli nas svaki novi upit! 🙂