Vođenje društvenih mreža i izrada promotivnih materijala za TZ Bilice

tz-bilice-drustvene-mreze

Vođenje društvenih mreža i izrada promotivnih materijala za TZ Bilice

Pred ovogodišnju turističku sezonu kontaktirali su nas iz Turističke zajednice Bilice. Bilo im je potrebno profesionalno upravljanje poslovnim stranicama na društvenim mrežama, te izrada promotivnih materijala za turističku sezonu 2022. kao što su jumbo plakati, obični plakati i vizuali za društvene mreže. i sl.

Brza komunikacija i prilagodljivost dovela je do još jedne uspješne poslovne suradnje.

tz-bilice-instagram

Turistička zajednica Općine Bilice za sezonu je imala opsežan program kojega je trebalo najaviti publici putem društvenih mreža i plakata. Pri tome je trebalo paziti na postojeći vizualni identitet i prilagoditi mu se.

jumbo-plakati-izrada

Zbog zgusnutog rasporeda događaja, trebalo je izraditi plan objava za Facebook i Instagram stranice, te voditi računa da komunikacija bude prilagođena publici. Isto tako, biti na raspolaganju za komuniciranje s pratiteljima i odgovaranje na poruke i komentare.

Pored jumbo plakata za vrijeme turističke sezone, za TZ Bilice smo izradili i jumbo plakate za blagdane 2022. koje još uvijek možete vidjeti, ako vas put nanese u Bilice.

Treba li i vama profesionalno upravljanje poslovnim stranicama na društvenim mrežama, ili izrada promotivnih materijala, obratite nam se s povjerenjem!

(Naslovna fotografija: Miranda Trklja)