Vođenje društvenih mreža i pisanje bloga za Liposomalne vitamine

liposomalni-vitamini

Vođenje društvenih mreža i pisanje bloga za Liposomalne vitamine

Promocija na društvenim mrežama koja uključuje vođenje poslovnih stranica na Facebooku i Instagramu te oglašavanje na tim društvenim platformama, pisanje bloga i korekcija postojećih tekstova na web stranici.

Ovo su usluge su zbog kojih su nas kontaktirali iz Liposomalnih vitamina, tvrtke koja je distributer dodataka za prehranu poznatog nizozemskog brenda Curesupport.  

liposomalni-vitamini-blog

Najprije smo korigirali i dopunili tekstove na njihovoj web stranici a potom otvorili i počeli s profesionalnim vođenjem stranica na društvenim mrežama. Nakon toga posvetili smo se periodičnom oglašavanju na Facebooku i Instagramu.

Liposomalne vitamine proizvođača CureSupport – Liposomalni vitamin C te Liposomalni vitamin D3, nude na hrvatskom tržištu jer su uvidjeli povećanu potrebu za kvalitetnijim dodacima prehrani. Za proizvodnju dodataka prehrani, CureSupport koristi samo visokokvalitetne sirovine te ima potpunu kontrolu u proizvodnom procesu budući se čitava proizvodnja odvija u vlastitim pogonima.

Svi CureSupport proizvodi su GMO free i Gluten free, ne sadrže šećere niti aditive te ne sadrže soju, no ono što ih razlikuje od ostalih „običnih“ vitamina jest njihova bioraspoloživost.

liposomalni-vitamini-instagram

Ovaj stručni izraz znači da liposomalni vitamin, koji je zaštićen liposomalnom ovojnicom, prolazi kroz probavni trakt te odlazi ravno u krvotok gdje ga stanična membrana propušta u stanicu jer je liposom po kemijskoj strukturi sličan staničnoj membrani našeg tijela. Na taj način visoke doze vitamina stižu upravo na ono mjesto gdje ih tijelo i treba – u stanicu!

Ukoliko je i vama izazov vođenje i promocija stranica na društvenim mrežama, ili ste možda zainteresirani za pisanje tekstova, javite nam se bez obaveza.