Robinson Hvar – otočni raj za sve željne mira i intime

restoran-robinson-hvar

Robinson Hvar – otočni raj za sve željne mira i intime

Ako ste odlučili provesti nekoliko ljetnih dana u Dalmaciji i vaše je odredište predivni otok Hvar, svakako posjetite restoran Robinson. Posebno ako ste željni mira i opuštanja u samoći daleko od vreve.

Do ovog gastronomskog raja u malom, koji se nalazi u uvali  Mekićevica, možete doći pješke iz grada Hvara te iz Milne. Čim stignete odmah će vam biti jasno kako su vlasnici Robinsona zaljubljenici u prirodu. Pobrinuli su se da njihovi gosti borave u nenarušenom okolišu, u hladovini maslinika s pogledom na obližnju plažu, more i zalaske sunca koji se pamte vječno.

Sve u Robinsonu odiše dalmatinskom polaganošću. U opuštenoj atmosferi kod njih ćete guštati u domaćim specijalitetima, ribljim i mesnim, te lokalnim vinima.

Osim gostiju koji ih pronalaze dok istražuju Hvar u potrazi za osamljenim plažama, u sve većem broju, dolaze im zaljubljeni parovi koji su ovu otočnu oazu izabrali za proslave svojih zaruka i vjenčanja. Većinom su to strani gosti koji se u Robinson i Mekićevicu vraćaju nakon divnih uspomena s ljetovanja te se odlučuju sudbonosno „da“ izreći baš na ovom romantičnom mjestu.  

Vlasnici Robinsona angažirali su nas za pisanje bloga na njihovoj web stranici, upravljanje njihovom Facebook stranicom te Google My Business profilom.

restoran-robinson-hvar

Ako ste i vi među vlasnicima ugostiteljskih objekata kojima je cilj jača i sveobuhvatnija online promocija, javite nam se još danas.