Propeti Poni: šibenski Gospodar grila

propeti-poni-sibenik

Propeti Poni: šibenski Gospodar grila

Ako ste ljubitelji jela sa grila i jela spremanih po autohtonim receptima šibenskog kraja, a k tome volite kućnu atmosferu, restoran Propeti Poni mjesto je za vas.

Marenda, ručak, večera ili samo kava i nešto slatko, uslužno osoblje uvijek će vam preporučiti najbolje što je tog dana pripremljeno u njihovoj kužini.

Izvor: Instagram stranica Propeti Poni restoran

Biftek, steak, jela sa roštilja, mesne plate,  ražnjići, pljeskavice, ćevapi, lungić, kotleti, rižoti, carpaccio, goveđi gulaš, tripice, grah s kobasicom te sezonski specijaliteti – bakalar, šparoge, pečenica, sve ćete to naći na njihovom jelovniku. Naravno, pobrinuli su se i za dobru kapljicu!

Naš posao je bio da za Propeti Poni restoran, koji je već poznat i ima svoje stalne goste, preuzmemo upravljanje njihovom Facebook stranicom te postavimo stranicu na Instagramu. Izradili smo Strategiju nastupa za obje stranice, pobrinuli se kreiranje sadržaja, kvalitetne fotografije i vizuale te komunikaciju sa publikom putem poruka i komentara.

Izvor: Propeti Poni Instagram feed

Posebno važnim se redovito objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama pokazalo na početku i tijekom pandemije. Tada je Propeti Poni uveo dostavu i preuzimanje hrane i pića, što je obradovalo njihove stalne goste koji su naviknuli na njihovu ukusnu spizu. Informacije i komunikacija sa pratiteljima bila je jako važna u tom razdoblju kako bi restoran nastavio raditi u prilagođenim uvjetima.

Njihovi gosti su to prepoznali i nagradili.

Tražite li nekog tko će za vas osmisliti strategiju nastupa na društvenim mrežama, kreirati sadržaj, pobrinuti se za kvalitetne fotografije i vizuale te objavljivati u okviru vašeg marketinškog budžeta, stojimo vam na raspolaganju.