Turistička zajednica Skradina: upravljanje društvenim mrežama i PR

tz-skradin

Turistička zajednica Skradina: upravljanje društvenim mrežama i PR

Među našim prvim poslovnim suradnjama, koje još uvijek traju je suradnja sa Turističkom zajednicom Grada Skradina.

Oni su trebali aktivnije upravljanje svojim poslovnim stranicama na društvenim mrežama. Zato smo za njih izradili Strategiju nastupa na društvenim mrežama, te preuzeli upravljanje stranicama na Facebooku i Instagramu.

Suradnja traje kroz cijelu godinu uz broj objava kojega oni zatraže.

Prilagodba željama i marketinškom budžetu klijenata, jedna je od traženijih mogućnosti pri sklapanju poslovnih suradnji koje smo imali u proteklom razdoblju.

Nesigurnost zbog panedmije uzrokovane COVID-19 virusom usporio je i otežao izvršenje poslovnih planova te ih odgodio za neko bolje razdoblje. U takvim okolnostima većini naših klijenata, uključujući i Turističku zajednicu Skradina, bilo je važno ostati prisutan na društvenim platformama ali u dinamici koja će biti prilagodljiva financijski.

Uz smišljanje i objavljivanje sadržaja na Facebook i Instagram stranici, za TZ Skradina kreirali smo i objavljivali događaje koji se, tradicionalno, odvijaju u ljetnim mjesecima u Skradinu u njihovoj organizaciji.

Dijelimo i korisne informacije za sve koji su se odlučili posjetiti skradinsko područje, ali i za domaće iznajmljivače i sve koji se bave turizmom i ugostiteljstvom.

Održavamo komunikaciju sa pratiteljima stranica te odgovaramo na poruke.

Također s našim klijentima smo odradili i savjetovanje u vezi njihove službene stranice na Internetu.

Treba li i vama profesionalno vođenje stranica na društvenim mrežama, obratite nam se s povjerenjem.