Nagrade vrijedne za blagdane sretne!

nagradni-natjecaj-blagdani

Nagrade vrijedne za blagdane sretne!

Dragi svi, prosinac je mjesec darivanja i slavlja a dobro raspoloženje i pokloni su ono što nam svima treba dok ispraćamo ovu godinu.

U svemu nepredvidljivu i tešku. Ispunjenu strahom i lošim vijestima, zabranama i ograničenjima, vjerujemo da 2020. svi što prije želimo ostaviti iza sebe.

Nećemo je zaboraviti, jer nam je pokazala kako svi planovi i ciljevi brzo i lako mogu propasti. Kako se gotovo u nekoliko sati moramo prilagoditi na nove uvjete života i rada. Da se moramo boriti želimo li opstati na tržištu, pronalazeći nove načine za rad. Da moramo biti fleksibilni, inovativni i uz sve to ostati zdravi i ne predati se i u najtežim trenutcima.

S vjerom i doziranim inatom, i sami smo potegnuli najjače što smo mogli, dajući sve od sebe da izvučemo ovu godinu za svoju, i u korist naših klijenata.

Podrškom i hrabrenjem, pozitivnim razmišljanjem, pomoći gdje god je bila moguća, uspjeli smo i to je najveća radost koja je obilježila poslovni dio naše 2020. godine.

Za nas je bila i prva samostalna poduzetnička godina, pa je imala i „vatreno korona krštenje“.

Niti godina koja dolazi neće bili lakša. Ne želimo biti zloguki, ali sigurno je već sada da povratka u normalu kakvu smo poznavali, neće biti. Zato za blagdane uzmite predah i kratko se odmorite kako biste bili spremni na drugačije izazove koji će nam doći u 2021. godini.

A da bismo vas mrvicu razveselili i dali vam mali poticaj za dalje, odlučili smo prirediti blagdansko nagradno darivanje koje će trajati punih 11 prosinačkih dana. 🎁

Za najavu i početak givawaya simbolično smo odabrali dva datuma u prosincu koja su vezana uz darivanje Sv. Nikolu i  Sv. Luciju.

Nagrađivat ćemo vas svakodnevno od slijedećeg vikenda, pa sve do Božića. 🎄

Među poklonima bit će naše tri eKnjige, priručnici stranih autora, te neki zgodni alati koji će vam koristiti u digitalnom marketingu. Dokazalo se, naime, kako je kroz ovu godinu digitalizacija pomogla mnogima u poslovanju a usluge digitalnog marketinga su bile jako tražene.

U natječaj se možete uključiti na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram.

Vidimo se tamo!