Marketing na društvenim mrežama, vizuali, upravljanje Google Business Profilom – Mlin Montanari

mlin-montanari-sibenik

Marketing na društvenim mrežama, vizuali, upravljanje Google Business Profilom – Mlin Montanari

Restaurant, wine bar & shop – Mlin Montanari, novo je nezaobilazno mjesto u Šibeniku ako ste u potrazi za jutarnjom kavom s pogledom na more, ručkom ili večerom uz fino vino u interijeru koji stvara originalan ambijent.

Riječ je o restoranu koji svoju priču gradi na jedinstvenoj, lokalnoj gastronomskoj povijesti.

Naime, na istom mjestu na kojem je sada restoran, davne 1850. godine nalazio se prvi parni mlin u Dalmaciji. Bio je to industrijski pogon jedinstven za to doba u kojemu su se mljele žitarice, a kasnije proizvodila tjestenina u prvoj šibenskoj tvornici tjestenine.

Vlasnik mlina a kasnije i tvornice, bio je Talijan Giovanni Montanari.

mlin-montanari

Restoran Mlin Montanari se nalazi na rivi, u blizini čuvene šibenske katedrale.

Montanarijev kompleks se u to doba protezao na sedam zgrada među kojima je bio i raskošni salon u kojem je bila upriličena svečanost za političku i vojnu elitu prilikom posjeta cara Franje Josipa I. Šibeniku 1875. godine.

U restoranu danas, kako bi čuvali vrijednu baštinu, proizvode više vrsta tjestenine i poslužuju u nekoliko zanimljivih varijacija koje morate kušati. Osim tjestenine, nude riblja, mesna te vegetarijanska jela i slastice pripremljene na maštovit način.

Kako bi ovu zanimljivu priču prenijeli javnosti, angažirali su d.KABINET.

Za njih vodimo stranice na društvenim mrežama pišući sadržaj, kreirajući oglase i vizuale. Upravljamo i njihovim poslovnim profilom na Googleu.

Ako ste i vi u potrazi za stručnjacima koji će vašu poslovnu priču predstaviti ciljanoj publici, ali i biti vaš digitalni partner na duge staze, javite nam se!

Fotografije: Photoae