Promocija i vidljivost EU projekta u Općini Lećevica

promocija-i-vidljivost-projekata

Promocija i vidljivost EU projekta u Općini Lećevica

Nakon dugotrajnih radova, konačno je u rujnu ove godine, EU sredstvima adaptirana i svečano otvorena stara zgrada u Lećevici koja je pretvorena u moderno opremljen centar.

D.kabinet je radio na vidljivosti i promociji ovog projekta.

Kroz galeriju fotografija koju možete pogledati na našim Facebook i Instagram stranicama, prikazan je ovaj projekt kroz sve faze – prije, tijekom radova, te na svečanosti završne konferencije.

Stara zgrada u Lećevici postala suvremeni centar

Stara zgrada je kroz adaptaciju postala suvremeni centar službenog naziva  – „Multifunkcionalni centar fra Ante Konstantina Matasa – MFC“, kojega će koristiti udruge te lokalna samouprava.

eu-projekt-lecevica

Projekt je sufinanciran s 3.680.437,73 mil kn bespovratnih sredstava Europske unije iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz ITU mehanizma namijenjenog Urbanoj aglomeraciji Split. Ukupna vrijednost projekta je 4.680.437,73 HRK / 621.200,85 Eura.

Projekt je okončan svečanom završnom konferencijom na kojoj su o projektu govorili načelnik Općine Lećevica, Ante Baran i Danira Kujundžić, voditeljica projekta, ovlaštena pročelnica Upravnog odjela za opće i pravne poslove, te EU fondove Općine Lećevica.

Na konferenciji su sudjelovali Andrea Obranović Kvež i Marjana Dizdar iz Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, Ana Jerkunica, voditeljica ITU Odsjeka Grada Splita i Stipe Čogelja, zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije.

mfc-lecevica

Prezentirajući projekt voditeljica projekta, Danira Kujundžić, pročelnica općih pravnih poslova, te EU fondova Općine Lećevica je istaknula kako je realizacijom ovog projekta stvoren adekvatan prostor društvene i javne namjene u Općini Lećevica.

Ova zgrada će služiti za djelovanje lokalne samouprave i povezanih javnih ustanova, udruga, te za održavanje društvenih, kulturnih i edukativnih događanja na suvremen i inovativan način. U uređenom prostoru je višenamjenska dvorana površine 72,87 m² koja može primiti 70 ljudi, čime se osiguravaju uvjeti za odvijanje društvenih i javih događaja. Manja dvorana u prizemlju građevine uređena je kao čitaonica primjerena za starije lokalno stanovništvo i djecu, a uređenjem okoliša zgrade, lokalno stanovništvo dobit će novi prostor za okupljanja i druženja.“, kazala je pročelnica.

Pored promotivnih materijala, letaka i plakata, za potrebe promocije i vidljivosti ovog projekta izradili smo privremenu i stalnu tablu, organizirali obilazak gradilišta, završnu i tiskovnu konferenciju te smo komunicirali s medijima.

Trebaju li i vama usluge koje se tiču promocije EU projekata, kontaktirate nas i zatražite ponudu.

Veselimo se suradnji!