Pisanje sadržaja za novu web stranicu tvrtke Eduro

pisanje-sadrzaja-za-web

Pisanje sadržaja za novu web stranicu tvrtke Eduro

Eduro je vodeća hrvatska tvrtka za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata i sklopivih kreveta po mjeri koja je 1998. godine započela samostalnu proizvodnju. Danas imaju prodajne salone u četiri grada na području Hrvatske, tvornicu u Velikoj Gorici te zapošljavaju 45 ljudi.

Specijalizirani su za sve vrste opremanja stanova, kuća, uređenja hotelskih soba, apartmana i poslovnih ureda namještajem iz vlastite proizvodnje.

Dobitnici su niza priznanja među kojima su Hrvatska kvaliteta, nagrada BestBuy Award, nositelji su QUDAL medalje za kvalitetu proizvoda, kao i Superbrands-a. EDURO ormari s kliznim vratima dobili su ukupno 15 nagrada na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

ugradbeni-ormari-eduro
Izvor: Eduro

Uz širenje asortimana te otvaranje novog prodajnog salona u Zagrebu, iz Edura su odlučili izraditi novu web stranicu kako bi predstavili sve proizvode te bili na usluzi kupcima ne samo u salonima, već i online. Nas su angažirali za pisanje tekstova na novoj web stranici.

Na početku ovog zahtjevnog posla sve njihove proizvode i način rada najprije smo upoznali kroz kratki upitnik i razgovor s direktoricom prodaje i marketinga, Milom Dude. Potom smo istražili ključne riječi i konkurenciju, te se bacili na posao pisanja tekstova.

Budući da je riječ o opširnoj web stranci ovo je bio izazovan posao gdje je trebalo opisati asortiman koji obuhvaća čak 10 različitih proizvoda. Naš zadatak je bio napisati tekst sažeto ali i dovoljno informativno i zanimljivo za njihove potencijalne kupce.

Uz opise i informacije o proizvodima, napisali smo i sve dodatne važne informacije na stranici poput stranice s podacima o firmi, najčešćim pitanjima kupaca itd.

Treba li i vama usluga pisanja tekstova za web stranice, obratite nam se još danas!