Preuzmite eBook o email marketingu besplatno

preuzmi-ebook-o-email-marketingu-besplatno

Preuzmite eBook o email marketingu besplatno

eBook na temu e-mail marketinga bio je naš prvi eBook. Nakon članka o email marketingu, odlučili smo se još opširnije pozabaviti ovom temom.

Zašto smo odabrali upravo e-mail marketing za našu prvu e-knjigu, jasno je kao dan. 🙂

Od 2020. godine i pojave pandemije ime, e-mail je postao jedan od najkorištenijih alata u online komunikaciji. Pa ako do sada niste, sad je pravo vrijeme da pokrenete svoje e-mail kampanje.

Dokaz o važnosti e-mail marketinga možete pročitati i u analizi koju je napravio Mailchimp. Ona je pokazala porast interesa korisnika za online marketing od pojave pandemije.

Najveća angažiranost izmjerena je kod e-mail marketinga a najveću korist od ove vrste komunikacije imali su mala poduzeća, restorani i neprofitne organizacije. No, i bez tih statistika vjerujemo da ste i sami uvjerili u važnost online komunikacije ovih dana. Vjerojatno ste obavili nekakav online shoping ili odslušali online radionicu, seminar i sl.

A ako već šaljete redovito newslettere, nije kasno da saznate kako postati još prisniji s vašim potencijalnim i aktualnim kupcima ili klijentima.

Postanite član naše newsletter grupe  i preuzmite eBook besplatno

Klikom na gumb niže, doći ćete na našu početnu stranicu gdje ćete se upisati u našu newsletter grupu a potom ćete  u e-mailu dobrodošlice preuzeti naš e-book. 😉

Nadamo se da će vam naša e-knjiga biti korisna. Budete li imali kakvih dodatnih pitanja o email kampanjama, slobodno nam se javite.