Festina Lente – upravljanje društvenim mrežama

festina-lente-sibenik

Festina Lente – upravljanje društvenim mrežama

U Šibeniku ste i tražite mjesto gdje se poslužuje tzv. brza hrana u kojoj ćete uživati sporo, Festina Lenete je restoran koji tražite! Samo njegovo ime to govori. 😉

U Festine će vas dočekati tim mladih, simpatičnih i inovativnih ljudi koji vole svoj posao. Restoran nudi pizze, burgere, rebarca, pulled pork, krilca, deserte a kad prolistate njihov jelovnik sigurno ćete se nasmijati zbog originalnih naziva jela.

Osim što je zabavan, jelovnik stalno nadopunjuju novim, maštovitim i ukusnim jelima.

festina-lente-sibenik
Instagram stranica: Festina Lente Dalmare

Restoran se nalazi na vrhu Dalmare centra sa prostranim unutarnjim dijelom te velikom terasom.

U njihovoj prvoj godini poslovanja angažirali su nas za marketing na društvenim mrežama. Kreirali smo za njih Strategiju nastupa na društvenim platformama i vodimo njihove poslovne stranice na Facebooku i Instagramu.

Festina Lente ima specifičan način komunikacije sa svojim pratiteljima kroz ležerni, lokalni govor (pismo) i zafrkanciju koju njihovi gosti odlično kuže. A to se vidi u broju pratitelja i organskom dosegu objavljenog sadržaja na obje mreže koji raste od kada njima strateški upravljamo.

Komunikacija sa publikom je bila osobito važna od vremena pojave pandemije kad je uvedena dostava i preuzimanje hrane.

festina-lente-dostava-hrane
Instagram stranica: Festina Lente Dalmare

Oni su i dalje naši klijenti a ako i vama treba netko tko će osmisliti način komunikacije na društvenim mrežama te iz dana u dan smišljati i objavljivati sadržaj, kreirati vizuale za društvene mreže i sponzorirane kampanje, tu smo za vas!