Savjet srijedom: Otkrijte manje poznate društvene mreže

savjet-srijedom-manje-poznate-drustvene-mreze-dkabinet

Savjet srijedom: Otkrijte manje poznate društvene mreže

Naš prošlotjedni blog bavio se najpoznatijim društvenim mrežama i time kada je najbolje vrijeme za objavljivanje sadržaja na svakoj od njih. Ovim tekstom nastavljamo govoriti o društvenim platformama, ali o onima za koje vjerojatno niste čuli.

To što te mreže manje poznate, ne mora značiti da nisu korisne. Možda baš na njima stvorite nove kontakte koji će vam biti vrijedni kako bi svoju priču lakše ispričali.

Društvene platforme sa posebnim interesima korisnika

Proširite svoju priču među istomišljenicima

Kad ste na nekom koncertu, sigurni ste da većinu oko vas čine obožavatelji tog benda. Međutim, ne znate ima li među njima i onih kojima je strast npr. planinarenje ili izrada nakita.

Tako je i sa najpoznatijim društvenim mrežama kao što je npr. Facebook. Proći će dosta vremena dok ne pronađete istomišljenike, ljude koji imaju iste hobije i sa kojima dijelite iste interese.

Možda zato nije na odmet da potražite platforme sa posebnim interesima korisnika među kojima će vam vašu priču biti lakše ispričati i proširiti. Mi smo naišli na ovih šest koje navodimo u infografici niže.

drustvene-platforme-sa-posebnim-interesima-korisnika

Toliko iz d.KABINETA za ovu srijedu. Ako vam naši savjeti pomažu, upišite se na našu newsletter listu, jer svi iz naše mail-grupe ostvaruju pogodnosti. 😉