O nama

[Upoznajte me]

Danijela Slavica

d.Kabinet je novoosnovani brend koji je produkt dugogodišnjeg rada u medijima i odnosima s javnošću. Nakon skoro 20 godina novinarskog iskustva i iskustva glavne urednice (radio, TV, dnevne i tjedne novine), ali i nešto kraćeg iskustva u marketinškim poslovima i prodaji za hotele, kampove, turističke i charter agencije te oglašavanja smještaja na stranicama poput Bookinga i Airbnb, shvatila sam da je vrijeme za vlastitu poduzetničku avanturu.

Fokusirala sam se na ono u čemu sam najbolja; na pisanje raznih tekstova za web stranice, komunikaciju na društvenim mrežama i promocije. Već na početku moga novinarskog posla, diplomirala sam turistički menadžment. Stečeno iskustvo u novinarstvu i turističko-hotelijerskom poslovanju te ljubav prema pisanju i dinamičnom poslu za kojega svaki dan treba nova ideja, a ne treba ured, dovelo me do d.Kabineta, virtualnog mjesta za apsolutnu kreativnu slobodu.

Upravo su poslovanja iz grane turizma, poput hotela, apartmana, turističkih agencija, trgovina suvenirima i restorana, moji najvjerniji klijenti. Njima svakodnevno pomažem u predstavljanju poslovanja na tržištu, i to kroz: brendiranje, spomenute tekstove i prisustvo na društvenim mrežama, komunikaciju s medijima i, naposljetku, postojećim i novim gostima.

Stalna sam kolumnistica na portalu Suvremena žena a povremeno pišem i za portal Women In Adria.

I za kraj, ono najvažnije. Svaki klijent koji mi odluči dati svoje povjerenje za mene je moj VIP klijent, jer kao bivša novinarka dobro znam koliko je važno reagirati u pravom trenutku.

Javite se s povjerenjem i neka nam je mirna zajednička plovidba kroz novu poslovnu avanturu!

Vaša Danijela Slavica

Pošaljite mi poruku!

    Razumijem da će se moji osobni podaci koristiti isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više informacija potražite u našim Pravilima privatnosti.